Ecigg fakta i nyheterna, i Sverige

När ecigg blir allt vanligare och vanligare i Sverige. Finns det ett fåtal butiker som faktiskt säljer seriösa och bra produkter. Ecocig.se är ett sådant företag som faktiskt är ett av dom 3 första företagen i Sverige. Att sälja och importera e cigg i Sverige som butik.

Ecocig har idag en butik på Lidingö precis utanför tullarna i Stockholm. Där alla som vill lära sig om ecigg. Och hur man använder den för att sluta röka kan vända sig.

ecigg Startpaket

E cigg fakta och lagen kring e-cigarett.

Idag när lagen om e cigg har förändrats så gäller en hel del nya regler kring e-cigaretter och dess tillbehör. Du får tex inte ha större behållare än 2ml. Och man får inte sälja e-juice med nikotin i större flaskor än 10ml. E-juice utan nikotin kan säljas per liter. Så därför har nu en helt ny bransch öppnat där man säljer vätskor och nikotin separat.

Alla förpackningar måste idag också vara märkta med varningstexter. Och många utav produkterna och tillbehören behöver vara laboratorie testade och godkända för bruk inom EU.

Fakta kring e cigg

Ska du börja använda e cigg så behöver du först försäkra dig om vilken smak du vill använda. Är du tidigare rökare rekommenderar vi en e-juice med nikotin och med smak av Tobak eller Menthol. Dom två grundsmakerna när man vill sluta röka. Det finns en hel uppsjö med olika Tobak-smaker så det gäller att hitta sin favorit.

Gillar du godis eller kanske fruktsmak så finns det som sagt hundratals med olika såna smaker med. Sedan gäller det att välja vilken sorts e cigg du vill använda. Det finns  tusentals olika modeller men det kan vara bra att börja med en ecigg som är till för nybörjare .

Röka ecigg

Att röka en ecigg är som att röka en vanlig cigarett. Men mycket mindre farligt och det skadar inte lungorna lika mycket som vanliga cigaretter eller tobak. Många väljer därför att köpa sin ecigg hos just ecocig. Eftersom det är ett välrenommerat företag med sin e cigg butik i Stockholm.

Lämna ett svar