12 Bästa SEO-tipsen för bättre sökbarhet

1. Titelbeteckning

Detta är den viktigaste header-taggen och bör vara noggrant konstruerad.

En sidtitel är det första som en sökmotor kommer att se på när. Man bestämmer precis vad den aktuella sidan handlar om. Det är också det första som potentiella besökare kommer att se när man tittar på din sökmotorlista.

Det är viktigt att inkludera ett nyckelord eller två i titellaggen. Men gå inte överbord. Du vill inte göra vad som är känt som ”sökordspackning”, vilket bara gör att din webbplats ser ut som spam. De flesta kommer också att inkludera företagsnamnet eller titeln på den specifika sidan här också.

 2. Google tittar på dina statistik

Om webbplatsens avvisningsfrekvenser överstiger genomsnittet, tror Google att din webbplats inte är användbar eller intressant. Höga avvisningsfrekvenser indikerar att besökare. Inte spenderar en betydande tid där och lämnar mest från din webbplats så fort de kommer dit. Höga avvisningsfrekvenser och låga klickfrekvenser (CTR) går inte bra med Google, vilket leder till straff och en låg SERP.
Inom några år började Google inse att företagsägare ”fyllde” nyckelord i sina artiklar. Och har implementerat ändringar i algoritmen för att minska denna aktivitet. Använd ett enkelt WordPress-plugin för SEO på ett minimum.

sökord fyllning
LÄNKA TILL DIN WEBBPLATS I DIN POST
Varje webbplats ska ha en blogg eller nyhetssektion. Det finns en term kallad det digitala kaninhålet. Där telefon- / datoranvändare söker på Internet utan att inse hur länge de spenderar på sina enheter. Detta beror främst på att de får nyttig information eller underhålls.

För att hålla användare på din webbplats kan du fånga dem genom att utbilda. Eller underhålla dem och låta dem stanna kvar i ditt digitala kaninhål. Ju längre en användare är på din webbplats, desto mer sannolikt är de att köpa en tjänst eller produkt.

SEO-länkande

3. Länk byggnad

CULTIVATE USER REVIEWS
Uppmuntra recensioner från dina kunder när de köper en tjänst eller produkt. Det här tipset behöver inte nödvändigtvis kvalificeras för sökmotorrådgivning. Goda recensioner ger dock positiv bekräftelse för framtida kunder.

Jag kan arbeta med dig för att nå våra kunder. Eller kunder för att skriva recensioner inom de angivna riktlinjerna för Yelp, Google, Facebook, etc.

OPTIMERA SIDA LASTA HASTIGHET
Den hastighet som dina sidor laddar påverkar direkt din försäljning. I genomsnitt förväntar konsumenterna att en sida ska laddas inom två sekunder och lämnar din webbplats om den.

Ändra dynamiska sidor till beskrivna webbadresser
En dynamisk sida har formatet www.url.se?page=10. Det är bättre att ha beskrivande webbadresser i stället, till exempel www.url.se/seo-tips.php. Dynamiska webbadresser är mindre av ett problem idag än vad de en gång var (se webbplatskartor). Tyvärr kan de fortfarande skapa problem för vissa motorer.

Effektiv Nyhetsbrev
Det känns som om det var igår när vi såg fram emot att få ett mail. Spänningen att en anmälan om. En ”ping” eller den klassiska ”du har mail” skulle framkalla var så ny. Borta är de dagar då vi skulle läsa varje e-post.
I sin helhet och vidarebefordra allt till vår familj och vänner. Nu överfyller våra inkorgar med e-postmeddelanden, ibland med hundratals olästa meddelanden som vi förmodligen kommer att ignorera. Det betyder inte att e-postmarknadsföring inte är nödvändig. Fånga dina läsares uppmärksamhet med en bra ämnesrad, så de öppnar ditt meddelande och fortsätter till din webbplats.

E-postnyhetsbrev anses vara en av de mest effektiva marknadsstrategierna där ute och enligt uppgift har 61%. Av online-konsumenterna köpt ett resultat som ett resultat av ett e-postmarknadsföringsmeddelande. Det beror på att nyhetsbrev hjälper till att bygga och upprätthålla relationer. Hålla publiken engagerad samtidigt som de interagerar med dem, samt driva trafik till din webbplats. Många människor anmäler sig till nyhetsbrev för saker de är intresserade av eller varumärken som de gillar. Med ett nyhetsbrev kan du ge dem den information som de söker och peka dem i rätt riktning.

Titelattribut på länkar
Inklusive titelattribut på länkar är ett annat viktigt steg som någon bra webbplats kommer att ha. Det är det lilla ”verktygstips” som dyker upp när du placerar musen över en länk. Dessa är särskilt viktiga för bildlänkar, men lika användbara för textlänkar.

Korrekt användning av rubrikmärkningar
Detta är ett mycket viktigt element att tänka på när du skriver ut din webbplats kopia. Användning av rubriktaggar hjälper användare, webbläsare och sökmotorer både att veta var de viktigaste huvudpunkterna i din kopia är.

Din huvudsida titel ska använda taggen <h1> – det här visar vad din sida handlar om. Användning av ytterligare taggar, till exempel <h2> och <h3>, är lika viktigt genom att hjälpa till att bryta ner din kopia. För en ser du en visuell paus i texten. Men när det gäller sökmotorerna kommer det automatiskt att veta vad dina ämnen är på en sida. De olika rubrikkoderna prioriterar innehållet och hjälper dig att indexera webbplatsen korrekt.

Alt attribut på bilder
Att lägga alt attribut på dina bilder tjänar faktiskt två syften. När det gäller SEO, lägger du en kortfattad. Men ändå beskrivande altattribut tillsammans med din bild. Lägger till ytterligare relevant text till din källkod som sökmotorerna kan se när du indexerar din webbplats. Ju mer relevant text på din sida desto bättre chans du har för att uppnå högre rankningar i sökmotorn.

Dessutom, inklusive bild alt attribut, hjälper de synskadade som får tillgång till webbplatser med hjälp av en skärmläsare. De kan inte se bilden, men med ett beskrivande alt attribut, kommer de att kunna veta vad din bild är.

FÖRSTÅL DIN AUDIENCE

Det låter kanske enkelt. Det här är emellertid ett ämne som du har minst kontroll över som småföretagare. Detta koncept är avgörande för dig som webbplatsägare om du vill köra trafik. Detta leder oss till Googles uppdragsförklaring: ”Att göra och organisera världens information och göra den universellt acceptabel och användbar.”

Baserat på denna och tidigare algoritmimplementeringar bryr Google sig inte om antalet sökord som du har i din artikel; de bryr sig om att deras användare är nöjda med den information du tillhandahåller. Därför är det en bra taktik att förstå vad din publik söker efter baserat på nuvarande marknadstrender.

Förstå din publik
Titta på din konkurrens
Måste du alltid jämföra dig med din tävling. Vad implementerar de som ger dem högre resultat. Och hur kan du implementera det på ett snyggare och mer användbart sätt. Om du inte rankar i sökning på Google eller Bing, har du utrymme för förbättringar. Att ta anteckningar från din tävling är en användbar metod för att förbättra din SEO.

Också vara säker på att titta på de lokala 3-paketen eller google maps resultat.

 

4. Externa länkar

SEO-LinkgubbeMånga bästa SEO-användare är överens om att hitta externa länkar (länkar som riktar sig till din webbplats från en annan webbplats eller blogg) är det enskilt viktigaste målet att uppnå höga rankningar. Många bygger denna tro på tanken att extern länkning kan vara svår att manipulera. Och starkt förlitar sig på tredje part som anser att din webbplats är relevant eller påverkar. Ett stort antal länkar till din webbplats. Som dyker upp på olika ställen på internet är en indikation på dess popularitet. Denna metod användes först av en av de första sökmotorerna, Alta Vista och förbättrades sedan Google.

5. Skriv kvalitetsinnehåll

Google skiljer mellan välskrivet dåligt skrivet innehåll och kan upptäcka oordentlig text eller plagiat. Om du vill se framgång i 2016 är det viktigt att skapa högkvalitativt, originalinnehåll för din webbplats. Google belönar webbplatser som erbjuder konsekvent toppklass innehåll, det vill säga aktuellt och friskt. Dessa belöningar kommer i form av ökad trafik, vilket leder till mer affärer och mer intäkter. Så sträva efter kvalitet över

6. Relevant innehåll

Att ha innehåll som är relevant för din huvudsida eller webbplats är kanske den viktigaste SEO-aspekten på en sida. Du kan lägga in alla nyckelord du vill ha i metataggarna och alt bildtaggar mm. Men om den faktiska läsbara texten på sidan inte är relevant för mål nyckelorden. Hamnar det i grund och botten att vara ett meningslöst försök.

Även om det är viktigt att inkludera så många nyckelord i din sidkopia som möjligt. Är det lika viktigt för att det ska läsa bra och vara vettigt. Jag är säker på att vi alla har sett nyckelordstypade sidor skrivna av SEO-företag. Som inte är så meningsfulla av läsarens synvinkel.

När du skapar din webbplatskopia skriver du bara naturligt och förklarar vilken information du diskuterar. Nyckeln är att göra den relevant, och att få det meningsfullt för läsaren. Även om du lurar sökmotorerna på att tänka på att din sida är bra. När en potentiell kund anländer till webbplatsen och inte kan göra huvuden. Eller svansar av din information och det känns bara spammigt för dem. Du kan satsa på att de kommer att klicka på nästa webbplats inom några sekunder.

7. H1 Headers

Rubrikrubriken, eller <h1> -taggen i HTML, brukar vara titeln på en sida eller ett blogginlägg eller annan betonad text på sidan. Det brukar vara den största texten på den sidan. Det finns andra header-taggar i HTML som en h2, h3, h4, etc. Var och en kan ha en mindre grad av betydelse på sidan. Men det beror verkligen på hur din webbutvecklare utformade din webbplatslayout.

Skicka till gratis online kataloger

Ett sätt som lokala företag kan hitta är genom inlämning till gratis online kataloger. Det är som en telefonbok för internet.

SKAPA BUSINESS BLOG
Ju mer högkvalitativt innehåll du har på internet, ju högre är chansen att din kund når dig. Numera finns det billiga sätt att integrera en blogg på din webbplats. Enligt min erfarenhet kommer att lägga till en blogg på en webbplats öka din trafik. Helt enkelt för att människor är nyfiken på många olika ämnen, oavsett hur esoteriska de är.

Lägga till en blogg hjälper till att öka din närvaro på småföretag. Och leder till personer som är nyfiken på ditt fält. Inkorporera en stor uppmaning med varje blogg och du kan hitta dig själv med nya affärsmöjligheter.

Se till att du korrekturläser och grammatik kontrollerar allt du publicerar med grammatiskt.

GÅ INTE KEYWORD CRAZY
Detta är min go-to-sökmotorrådgivning. När sökmotorer blev populära under slutet av 90-talet till början av 2000-talet. Märkte marknadsföringsexperter att specifika sökord körde trafik till webbplatser.

SKAPA BUSINESS BLOG
Ju mer högkvalitativt innehåll du har på internet, ju högre är chansen att din kund når dig. Numera finns det billiga sätt att integrera en blogg på din webbplats. Enligt min erfarenhet kommer att lägga till en blogg på en webbplats öka din trafik. Helt enkelt för att människor är nyfiken på många olika ämnen, oavsett hur esoteriska de är.

Lägga till en blogg hjälper till att öka din närvaro på småföretag. Och leder till personer som är nyfiken på ditt fält. Inkorporera en stor uppmaning med varje blogg och du kan hitta dig själv med nya affärsmöjligheter.

Se till att du korrekturläser och grammatik kontrollerar allt du publicerar med grammatiskt.

GÅ INTE KEYWORD CRAZY
Detta är min go-to-sökmotorrådgivning. När sökmotorer blev populära under slutet av 90-talet till början av 2000-talet. Märkte marknadsföringsexperter att specifika sökord körde trafik till webbplatser.

Link Building
Dagen för att få högre rankningar genom att generera så många bakåtlänkar till din webbplats som möjligt är över. Google har klargjort att kvaliteten på bakåtlänkar är det som är viktigt. Slösa inte tid på länkplanter. Få backlinks från webbplatser som är komplementära till din egen.

Sociala medier
Sociala medier (media utformade för att vara dessa minas. Genom social interaktion) är en växande faktor för att få din webbplats uppmärksammad. Ställ in konton på Twitter, Facebook och LinkedIn. Använd också sociala bokmärkeswebbplatser som Delicious, Digg, StumbleUpon och många fler. Använd en social bookmarking-widget (som http://www.sharepost.com) för att tillåta besökare att enkelt dela innehållet. 10. Titta på sökordets täthet. En webbplats ska ha rätt antal nyckelord, inte för många eller det gör ont på din ranking. Använd ett nyckelordstäthetsverktyg (som /keyword-density.aspx) för att se till att du har tillräckligt. Men inte för många sökord i olika delar av dina sidor.

seo blog

8. Google Keyword Planner

Oavsett vilken nisch du är i eller vilka sökordsforskningsstrategier du använder, måste du använda Google Keyword Planner. Min video går igenom verktyget, bland annat hur man använder det. För att hitta lågupplösta sökord med hög volym som du kan använda för dina SEO-kampanjer år 2016.

9. Video Blogging

Onlinevideo har blivit populär under de senaste åren och blir snabbt. Ett snabbt och effektivt sätt för att människor ska kunna tillgodose sina informations- och underhållningsbehov. Tyvärr använder för många företag inte denna kanal till sin fulla potential. Och misslyckas med att inkludera den i sina strategier för internetmarknadsföring. YouTube mottar för närvarande över 1 miljard (det är rätt) unika besökare per månad. Och anses vara en av de tunga aktörerna bland sökmotorer. Genom att använda video ökar du dina chanser att visas i de bästa resultaten från Google. Och på flera ställen, till exempel bilder och videoklipp.

10. Interna länkar

Interna länkar är mest användbara för att upprätta webbplatsarkitektur och sprida ”link juice” (webbadresser är också nödvändiga). Av denna anledning kommer byggandet av en SEO-vänlig webbplatsarkitektur med interna länkar att rikta besökare. Till fler platser på din webbplats, öka klickfrekvensen samt bygga ditt rykte som en intressant webbplats.

11. Titelattribut på länkar

Inklusive titelattribut på länkar är ett annat viktigt steg som någon bra webbplats kommer att ha. Det är det lilla ”verktygstips” som dyker upp när du placerar musen över en länk. Dessa är särskilt viktiga för bildlänkar, men lika användbara för textlänkar.

Som en anteckning bör du använda beskrivande text för dina länkar. ”Klicka här” säger inte riktigt en person – eller ännu viktigare, sökmotorerna – vad länken är. Lägg åtminstone en titel tagg som förklarar att ”Klicka här” betyder egentligen ”Web Design Portfolio” till exempel. Bättre än, gör huvudlänk texten något som ”Se min webbdesignportfölj”. Detta kommer att ge lite värde till länken som visar att den resulterande sidan. Är relevant för att söka efter portföljens.

12. XML Sitemap

Mitt senaste inlägg hänvisade till webbplatskartor som används för att hjälpa dem att navigera via din webbplats själva. Det finns dock en annan version – XML-sidkartor – som används av sökmotorerna för att kunna indexera via din webbplats.

Den här listan över ALLA sidor / inlägg / etc. På din webbplats innehåller också information som det datum som senast ändrades. Liksom ett prioritetsnummer för vad du tycker är de viktigaste sidorna på dina webbplatser. Alla element som hjälper sökmotorerna att hitta och länka till allt innehåll på din webbplats.

SEO-Link

Lämna ett svar